Home accomodaties horeca bezienswaardigheden links gallery
       

Horeca

U kunt een lekkere maaltijd krijgen in de verschillende restaurantjes, of op een gezellig terras. De prijzen in de restaurants zijn laag: wat dacht u van een hoofdgerecht voor maar 6 á 7 euro?

Een tip is hier het Gostionica Ivan, dat langs de doorgangsweg richting Zadar ligt. Buiten op het verhoogd terras kunt u met het prachtige uitzicht van uw maaltijd genieten.

Voor een goede espresso of cappuccino, een koel glas bier en limonade, of typische Kroatische gerechtjes kunt u terecht op het terras van snack-fastfood Marin, ook kort aan zee gelegen.

De hygiene in alle horecagelegenheden is uitstekend en wordt gecontroleerd. Tevens is het leidingwater van uitstekende kwaliteit. U kunt hier zo uit de kraan drinken.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt U terecht in de lokale supermarkt op nog geen 5 minuten loopafstand. Iedere dag geopend vanaf 06.30 uur.
U vindt hier verse broodjes, gekoelde drankjes en verder alles wat u verder nodig heeft.

Uw verse groente en fruit kunt u kopen aan de kraampjes die langs de weg staan.

Verder kunt u een lekkere cocktail of een ander lekker drankje nuttigen op het terras van Mare of bij andere terrassen,of wat denkt U van eigengemaakt schepijs in diverse smaken. Zelfs voor de jongeren onder ons ligt er net buiten het dorp een discotheek.

Met andere woorden: in dit rustige plaatsje is voor ieder wat wils.
Ivan01

GostionicaIvan

Ivan02

schotel

Mare

Marin

supermarkt

groente en fruit